Het team

Momenteel zijn we een team van 3 heel gemotiveerde dames, die niets liever doen dan ervoor te zorgen dat jouw (b)engeltje een leuke dag heeft.
Sarah Volders

Ik ben 37 jaar en trotse mama van 2 dames die ondertussen al 10 en 12 jaar oud zijn.

 

Van jongs af aan was ik al altijd bezig met kinderen. Mijn studiekeuze ging dan ook naar een richting waar ik met kinderen kon werken. 

In 2000 studeerde ik af in de richting Bijzondere Jeugdzorg, waar ik vooral leerde werken met kinderen met een beperking. Nadien heb ik verdergestudeerd als verpleegkundige met 

specialisatie pediatrie. Ik heb dan 9 jaar gewerkt op een intensieve zorgeneenheid voor kinderen van 0 tot 16 jaar. 

 

Hoewel ik zeer graag mijn werk als verpleegkundige deed, voelde ik de behoefte om meer met kinderen te kunnen doen. Hen een leuke tijd bezorgen terwijl mama en papa werken zijn. Elke dag een leuke activiteit doen en hen de kans bieden om zich op hun eigen tempo te ontplooien.

Starten met kinderopvang was dan ook een bijna logische keuze. Op 1 oktober 2013 ben ik gestart, eerst als onthaalouder, vanaf 24 februari 2014 als verantwoordelijke van het kinderdagverblijf.

Patricia Ooms

Ik ben 52 jaar, gehuwd en trotse mama van inmiddels drie grote kinderen, Joke (21), Gitte (24) en Mario (27).

 

Ik studeerde af in de richting Kinderverzorging. Met een echtgenoot die veel op de baan is, besloot ik om deeltijds te werken om zoveel mogelijk zelf voor de kinderen te kunnen zorgen.

Toen ik wat meer tijd voor mezelf had, volgde ik afstandsonderwijs en behaalde zo nog de getuigschriften van Begeleidster in de kinderopvang, Kinderpsychologie en Sociaal pedagogisch werk Gehandicaptenzorg. In februari 2015 behaalde ik het diploma van Begeleider in de Kinderopvang. 

Als hobby lees ik graag allerlei boeken en ga ik mee op dienst met Het Vlaamse Kruis als EHBO’er samen met onze dochters.

 

Sinds 01/11/2014 sta ik samen met Sarah in voor de opvang en verzorging van de kindjes. Dit doe ik met veel plezier, toewijding en liefde. 

 

This is like a dream come true.

studenten

Omdat we van mening zijn dat stage een goede vorm is van ervaring opdoen, werken we met studenten.

We krijgen student van verschillende scholen uit Leopoldsburg en omstreken.

Ook mensen uit het volwassenonderwijs komen bij ons hun stage doen.

Voor de kinderen komt dit enkel maar ten goede omdat we dan heel wat helpende handen hebben en ook steeds op de hoogte moeten blijven van de laatste nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

De studenten werken steeds onder toezicht en zijn altijd als extra, naast de vaste begeleiding.