Het team

Momenteel zijn we een team van 4 gemotiveerde dames, die niets liever doen dan ervoor te zorgen dat jouw (b)engeltje een leuke dag heeft.
IMG_3913.jpeg
Sarah Volders

Ik ben een trotse mama van 2 tiener dametjes. Getrouwd met een lieve man die mij steunt in al mijn dromen.

 

Van jongs af aan was ik al altijd bezig met kinderen. Mijn studiekeuze ging dan ook naar een richting waar ik met kinderen kon werken. 

In 2000 studeerde ik af in de richting Bijzondere Jeugdzorg, waar ik vooral leerde werken met kinderen met een beperking. Nadien heb ik verder gestudeerd als verpleegkundige met specialisatie pediatrie. Ik heb dan 9 jaar gewerkt op een intensieve zorgeneenheid voor kinderen van 0 tot 16 jaar. 

 

Hoewel ik zeer graag mijn werk als verpleegkundige deed, voelde ik de behoefte om meer met kinderen te kunnen doen. Hen een leuke tijd bezorgen terwijl mama en papa werken zijn. Elke dag een leuke activiteit doen en hen de kans bieden om zich op hun eigen tempo te ontplooien.

Starten met kinderopvang was dan ook een bijna logische keuze. Op 1 oktober 2013 ben ik gestart, eerst als onthaalouder, vanaf 24 februari 2014 als verantwoordelijke van het kinderdagverblijf.

12898305_10204540261185578_1441296944471
Patricia Ooms

Ik ben gehuwd en fiere mama van inmiddels drie volwassen kinderen: Joke, Gitte en Mario. Ondertussen ook trotse oma van een kleinzoon Maxime.

 

Ik studeerde af in de richting Kinderverzorging. Met een echtgenoot die veel op de baan is, besloot ik om deeltijds te werken om zoveel mogelijk zelf voor de kinderen te kunnen zorgen.

Toen ik wat meer tijd voor mezelf had, volgde ik afstandsonderwijs en behaalde zo nog de getuigschriften van Begeleidster in de kinderopvang, Kinderpsychologie en Sociaal pedagogisch werk Gehandicaptenzorg. In februari 2015 behaalde ik het diploma van Begeleider in de Kinderopvang. 

Als hobby lees ik graag allerlei boeken en ga ik mee op dienst met Het Vlaamse Kruis als EHBO’er samen met onze dochters.

 

Sinds 01/11/2014 sta ik samen met Sarah in voor de opvang en verzorging van de kindjes. Dit doe ik met veel plezier, toewijding en liefde. 

 

This is like a dream come true.

9141868d-d650-445c-9483-89823160fac0.jpg
Stephanie De Coensel

Hoi, ik ben Stephanie. De jongste van de bende.

Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster in 2018. Na een half jaartje werkervaring in de buitenschoolse kinderopvang, werk ik nu sinds 2020 in Het Paddenstoeltje.

In mijn vrije tijd ben ik actief leidster bij de scouts Geleeg in Leopoldsburg. Ik geef wekelijks kleuterturnen bij jong en sportief. 

Zelf ben ik trotse eigenaar van 2 enthousiaste border collies genaamd Tasha en Jass. Deze 2 staan net zo energiek in het leven als ikzelf. 

1662c2ad-6c07-495a-9c95-7e2b50094f59.jpg
Laura Vastenavont

Mijn naam is Laura en ik ben trotse meter van Matteo. Op familiefeestjes was en ben ik altijd te vinden bij mijn jongere neefjes en nichtjes (Julie, Daan, Isabeau, Stan en Mathieu).

Daardoor ben ik als 18 jarige gestart als babysit via de gezinsbond en heb dat 9 jaar met veel liefde gedaan bij vele vaste gezinnen. Nu ben ik nog steeds een babysit, alleen iets minder actief omdat ik werk. 

Ik volgde in het middelbaar de richting kinderzorg (studeerde af in 2012) en studeerde daarna 3 jaar verder in de richting verpleegkunde. Dit was erg leerzaam, maar omdat ik het contact met kinderen miste, ben ik gestopt met deze studies en gestart met werken als kinderverzorgster in 2019. Sinds 2020 zorg ik met hart en ziel voor de kindjes in Het Paddenstoeltje. 

Elke dag de snoezige baby's en schattige peuters mogen verwelkomen, samen werken aan hun ontwikkeling, maar ook dolle pret hebben, hun troosten wanneer nodig, maken het voor mij een droomjob.

1108353.png
studenten

Omdat we van mening zijn dat stage een goede vorm is van ervaring opdoen, werken we met studenten.

We krijgen student van verschillende scholen uit Leopoldsburg en omstreken.

Ook mensen uit het volwassenonderwijs komen bij ons hun stage doen.

Voor de kinderen komt dit enkel maar ten goede omdat we dan heel wat helpende handen hebben en ook steeds op de hoogte moeten blijven van de laatste nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

De studenten werken steeds onder toezicht en zijn altijd als extra, naast de vaste begeleiding.